Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Una seixantena d’emprenedores participaran a la primera edició de Talentària a Solsona

Una seixantena d’emprenedores participaran a la primera edició de Talentària a Solsona

Assistirà a la jornada la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Teresa M. Pitarch

Les claus per crear una marca és el tema de la jornada d’enguany
El projecte neix amb l’ambició d’unir talent femení i territori
 
Aquest dissabte, dia 20, 64 dones es congregaran a Solsona en la primera edició de Talentària, una jornada formativa per a emprenedores, artistes, dissenyadores i artesanes. Cristina Camarena, Andrea Vilallonga, Gemma Fillol i Anna Díez són alguns dels noms propis que apareixen en el programa, que porta per títol “Branding 3600. Les claus per crear una marca amb essència”. 
 
Talentària, fruit de l’experiència de sis edicions dels cicles de lideratge femení organitzats a Solsona, és una iniciativa de la regidoria de Polítiques d’Igualtat i el Consell Comarcal, a través del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), amb la col•laboració de l’Institut Català de les Dones i la Diputació de Lleida i la participació directa de diverses professionals locals. Concretament, han format part de l’equip la dissenyadora Anna Serra, l’artista plàstica Aurembiaix Sabaté i la fotògrafa Kàtia Prat. 
 
En l’acte inaugural, que serà presidit per l’alcalde de Solsona, David Rodríguez, també hi participaran la presidenta de l’ICD, Teresa M. Pitarch, i la regidora de Polítiques d’Igualtat, Yasmina Valderrama. 
 
L’objectiu és fusionar talent femení d’arreu del país i el territori; esdevenir una plataforma de difusió del treball de professionals de diferents àmbits de Solsona i la comarca, i proporcionar eines motivadores a les participants que els ajudin en els seus projectes professionals respectius.  
 
El volum d’inscripcions, que es van obrir a l’abril, ha superat les expectatives de l’organització. Unes 40 persones provenen d’arreu de Catalunya, una d’Andorra i una altra d’Eivissa, mentre que una vintena són del Solsonès. Els perfils majoritaris responen als d’emprenedores de l’artesania tèxtil (14), del sector del disseny i la comunicació (12) i de l’art i la fotografia (7). 
 
La jornada, que començarà a dos quarts de deu del matí, se celebrarà a les instal•lacions interiors i exteriors del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. El programa consta d’una ponència; una conversa entre professionals; una càpsula inspiradora; un dinar networking; un taller per reforçar la marca a Instagram i l’acte de cloenda, que inclou l’actuació musical d’Alba Marbà. També hi prendrà part la consellera comarcal d’Acció Social, Sílvia Solé. 
 
Tota la informació de Talentària es pot consultar al web www.talentaria.cat. Així mateix, es va publicant informació de la jornada al compte propi d’Instagram, www.instagram.com/talentaria17 (@talentaria17).
 
arxivat sota:

Banners