Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Una seixantena de persones commemoren a Solsona el Dia Internacional de les Dones

Una seixantena de persones commemoren a Solsona el Dia Internacional de les Dones

La regidora de Polítiques d’Igualtat hi reivindica la lluita pels drets de les dones

Una seixantena de persones van participar diumenge a l’acte festiu de commemoració a la Sala Polivalent de Solsona del Dia Internacional de les Dones. La cita va consistir en un dinar de germanor i l’actuació d’Antonio El Remendao, a la qual també es va afegir, per interpretar alguns temes, la cantant solsonina Alba Marbà.  
 
En un acte coorganitzat per la regidoria de Polítiques d’Igualtat, l’Associació de Dones del Solsonès i el Consell Comarcal, amb el suport de l’Institut Català de les Dones i la col·laboració de Riuverd, la regidora de l’àrea, Yasmina Valderrama, va reivindicar la lluita pels drets de les dones. Va ser a través d’un manifest redactat per ella mateixa, en què elogiava el feminisme com a moviment que defensa els drets del col·lectiu. 
 
Valderrama també va reclamar, entre d’altres, l’impuls d’un gran pacte institucional, polític i social contra la violència de gènere, un pacte d’Estat que impliqui tots els partits; un sistema coeducatiu que garanteixi la formació en igualtat i amb valors no sexistes, i una llei d’igualtat salarial i de tolerància zero a l’assetjament. L’obertura de la jornada va anar a càrrec de Ramona Santaeulàlia, presidenta de l’Associació de Dones del Solsonès.
 
arxivat sota:

Banners