Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Una vintena de joves ofereixen els seus serveis a famílies i particulars del Solsonès

Una vintena de joves ofereixen els seus serveis a famílies i particulars del Solsonès

Els anuncis es poden consultar en línia o, presencialment, al tauler de l’Oficina Jove

Canguratge, reforç escolar, atenció a persones que necessiten ajut per fer la compra o altres tasques són els serveis més habituals en el tauler d’anuncis de l’Oficina Jove del Solsonès (https://oficinajovesolsones.cat/treball-i-ocupacio/), en el qual tenen presència una vintena de joves d’entre 16 i 29 anys. L’Oficina Jove fa una crida a les famílies i particulars de la comarca que necessitin cobrir algun d’aquests serveis perquè consultin els anuncis en línia aquí, o bé presencialment, a les dependències de l’Oficina, ubicada la planta baixa del Casal de Cultura i Joventut.

Aquest tauler d’anuncis és un espai virtual posat en marxa la primavera passada per posar en contacte persones interessades a accedir a les seves primeres experiències laborals i famílies o particulars que requereixin els seus serveis. A més, també té la seva rèplica física.

L’acció sorgeix de la demanda de feina i activitats de caire informal que l’Oficina Jove rep mitjançant la figura del tècnic referent d’ocupació juvenil. A més, s’aposta per incentivar que els joves amb talents específics puguin oferir els seus serveis a la població de la comarca. Durant els tres darrers mesos ja hi han publicat els seus anuncis una vintena de nois i noies. Per fer-ho, cal omplir un formulari en línia des del web de l’Oficina Jove.

Banners