Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Vial tallat per obres de condicionament de voreres a l’avinguda de la Verge de Montserrat de Solsona

Vial tallat per obres de condicionament de voreres a l’avinguda de la Verge de Montserrat de Solsona

Els treballs és previst que durin aproximadament un parell de setmanes

Aquest dimarts començaran les obres per condicionar les voreres del tram de l’avinguda de la Verge de Montserrat que enllaça amb la carretera de Bassella. Aquests treballs obliguen a tallar la circulació en aquest tram del vial durant aproximadament dues setmanes. Tot i que s’hi donarà pas alternatiu, en moments puntuals l’afectació serà en ambdós sentits de circulació.

El trànsit procedent de l’avinguda s’haurà de desviar pel carrer dels Tints i el de la carretera de Bassella, per l’avinguda del Pont i la carretera de Sant Llorenç. Al carril de pujada, adjacent a l’oficina de Correus, s’hi crearà una vorera de panot de 2,30 metres, mentre que a l’altra banda del vial la vorera actual s’ampliarà 1,90 metres i passarà a ser de 3,20, i se’n renovarà tot el panot. Aquesta obra requereix la supressió d’un dels tres carrils de la calçada i de les dues places d’estacionament existents. 

arxivat sota: , ,

Banners