Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Visita de representants del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya a l’Ajuntament de Solsona

Visita de representants del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya a l’Ajuntament de Solsona

L’alcaldessa i la directora de l’Adlsolcar expliquen els serveis del Punt Empresa

Aquest matí, el president i la secretària executiva del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC), Toni Mora i Carme Garcia Jarque, s’han reunit amb l’alcaldessa de Solsona, Judit Gisbert, i la directora de l’Agència de Desenvolupament Local, Glòria Domínguez, per exposar-los les tasques d’aquest organisme assessor del Govern de la Generalitat i copsar les preocupacions de la ciutadania del municipi en els àmbits laboral i socioeconòmic.

Aquesta visita s’ha dut a terme en el marc d’una ronda de contactes del CTESC amb el món local d’arreu del país. Des de l’ajuntament solsoní s’ha exposat les principals línies de treball de l’Agència de Desenvolupament Local, especialment els serveis que s’ofereixen des del Punt Empresa per acompanyar el sector empresarial i el petit comerç. Durant la reunió, s’han explorat possibles vies de col·laboració en un futur.

El CTESC és una institució d’assessorament i consulta del Govern formada pels sindicats i patronals majoritaris, representants de l’economia social i el sector primari, així com un equip tècnic d’experts que genera estudis analítics.   

 

Banners