Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

 • Solsona programa una vintena d'activitats per a les persones grans

  Solsona programa una vintena d'activitats per a les persones grans

  Del 19 al 27 de maig, XV Setmana de la Gent Gran

  Més informació

Ajuntament de Solsona

Avisos

 • Obert fins al 30/05 el termini de reserva d'espai a la plaça per Corpus per a persones amb mobilitat reduïda

  Obert fins al 30/05 el termini de reserva d'espai a la plaça per Corpus per a persones amb mobilitat reduïda

  El diumenge de Corpus, el 3 de juny, l’Ajuntament de Solsona reserva un entarimat a la plaça Major per facilitar l’assistència als ballets tradicionals a les persones amb mobilitat reduïda. Les limitacions d’espai obliguen a regular aquesta reserva mitjançant la inscripció prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del consistori. El termini s’obre avui i es tancarà el dimecres 30 de maig a la una del migdia.

  Igual que ens els darrers anys, l’Ajuntament ofereix vuit places en aquesta tarima, motiu pel qual les persones que hi estiguin interessades s’han d’inscriure amb antelació. En cas que la demanda sigui superior, es prioritzarà l’assignació de lloc als infants. Amb tot, aquesta és una circumstància que no s’ha produït mai des que va començar a habilitar-se un espai per a aquests col·lectiu.

   

 • Trasllat temporal de les dependències municipals dels Serveis Socials als baixos de Cal Manel

  Trasllat temporal de les dependències municipals dels Serveis Socials als baixos de Cal Manel

  Amb motiu de les obres de renovació de l'ascensor de la casa consistorial, i per facilitar l'accessibilitat dels usuaris, les dependències dels Serveis Socials es traslladen a partir del 7 de maig als baixos del número 17 del carrer del Castell. Aquest canvi durarà entre un i dos mesos.

 • Oberta la convocatòria d'ajuts de la regidoria de Cultura

  Oberta la convocatòria d'ajuts de la regidoria de Cultura

  Les bases reguladores i la dotació pressupostària es mantenen iguals que en l’exercici passat. Es poden presentar sol·licituds fins al 30 de maig.

  La regidoria de Cultura de Solsona ha obert una nova convocatòria d’ajuts per a associacions i col·lectius culturals de la ciutat. Les bases, que es poden consultar en línia al web municipal, es mantenen iguals que en l’exercici passat, així com la dotació pressupostària total, que serà de 8.000 euros. Es poden presentar sol·licituds fins al 30 de maig.

  Poden optar a aquesta línia d’ajuts entitats o associacions culturals sense ànim de lucre amb domicili social a Solsona i persones físiques que exerceixin una activitat subvencionable. La subvenció pot ser directa o en forma de conveni; ordinària, per a una acció cultural concreta amb caràcter anual; extraordinària, per a una activitat puntual no previsible, i per a festes de barri. Tots els ajuts s’hauran de justificar abans del 15 de desembre.

  Mitjançant les subvencions de la regidoria de Cultura es vol fomentar la iniciativa ciutadana en activitats culturals. Un dels objectius és continuar impulsant la vida associativa. Per al consistori, els ajuts constitueixen una doble via de participació: de l’Ajuntament en les activitats organitzades per les entitats i de les mateixes entitats en la programació de l’oferta cultural. En aquest sentit, es considera els convenis com “una eina essencial de col·laboració i participació entre l’Administració local i les entitats ciutadanes”. Així mateix, segons la regidoria, “les subvencions s’han d’entendre com un ajut per a l’impuls de noves associacions o nous projectes i d’iniciatives puntuals d’entitats ja existents”.

  Les bases completes es poden descarregar del subapartat de “Cultura” de l’apartat d’“Àrees” del web municipal (https://www.ajsolsona.cat/arees/cultura). Durant el 2017 es van beneficiar d’aquests ajuts 17 entitats, associacions i barris i dos particulars per a l’edició de llibres amb un import total concedit de 5.655 euros. 

 • A partir d'ara pots rebre la factura de l'aigua per correu electrònic exclusivament. Si t'interessa, comunica-ho a ajuntament@ajsolsona.cat!

  A partir d'ara pots rebre la factura de l'aigua per correu electrònic exclusivament. Si t'interessa, comunica-ho a ajuntament@ajsolsona.cat!

L'Ajuntament a un Click

l'Ajuntament a les Xarxes socials

Banners