Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

L'Ajuntament
Sou a: Inici / L'Ajuntament / Ofertes d'ocupació
Des d'aquest apartat es pot accedir als anuncis d'ofertes de treball que convoca l'Ajuntament de Solsona.

Convocatòria C02/2024. Dues places de taquillers/eres per les piscines municipals estiu 2024

La Junta de govern local del passat dia 17 d'abril de 2024 va aprovar les bases reguladores de la convocatòria per a la contractació laboral temporal de dues persones per la taquilla de les piscines municipals per aquest estiu 2024. S'obre el termini de presentació de sol·licituds fins al dia 9 de maig de 2024. El 14 de maig es publica la llista provisional d'aspirants admesos i exclosos i la convocatòria de la prova de català. S'obre el termini d'al·legacions fins el dia 21 de maig de 2024.

Convocatòria C10/2022. Processos de selecció per executar l'Oferta Pública d'estabilització de l'ocupació temporal a l'Ajuntament de Solsona

En compliment del que estableix la Llei 20/2021, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública i amb l'objectiu de reduir la temporalitat de la plantilla per sota del 8%, la Junta de Govern Local a la sessió del dia 5 de desembre de 2022 va aprovar la convocatòria, les bases comunes i les bases específiques que han de regir els processos selectius derivats de l'oferta pública d'estabilització. Dins d'aquest apartat trobareu la informació específica de casdacun dels 30 processos selectius inclosos en l'Oferta Pública d'estabilització de l'ocupació temporal a l'Ajuntament de Solsona. Per cada procés de selecció cal formalitzar un tràmit electrònic o presentar el model de sol·licitud corresponent.

Banners