Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

L'Ajuntament
Sou a: Inici / L'Ajuntament / Béns municipals obsolets per reutilitzar i altres

Béns municipals obsolets per reutilitzar i altres

Mobiliari urbà obsolet, llibres i altres béns municipals de Solsona es posen a la venda a preus simbòlics per ser reutilitzats abans d'acabar en una planta de reciclatge o a l'abocador. Des d'aquí podeu consultar la llista de béns i les seves característiques. Si us interessa algun article, tramiteu una instància de sol·licitud dins el període establert.

BÉNS UTILITZATS I/O OBSOLETS:

Característiques Preu Nota

En aquests moments no hi ha articles en venda. 

  • Procediment: cal tramitar una instància amb la sol·licitud d'adquisició. En cas que hi hagi més d'una sol·licitud per al mateix article, l'Ajuntament realitzarà un sorteig, el resultat del qual serà notificat a les persones interessades. Descarrega aquí el model d'instància i envia'l a o porta'l presencialment a l'OAC municipal, o bé clica aquí per a la tramitació electrònica.

 

ARTICLES NOUS: 

En aquests moments no hi ha objectes a la venda. 

  • Procediment: cal tramitar una instància amb la sol·licitud d'adquisició. En cas que hi hagi més d'una sol·licitud per al mateix article, l'Ajuntament realitzarà un sorteig, el resultat del qual serà notificat a les persones interessades. Descarrega aquí el model d'instància i envia'l a o porta'l presencialment a l'OAC municipal, o bé clica aquí per a la tramitació electrònica.

 

Banners