Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament de Solsona treu a concurs una plaça d’enginyer amb dedicació completa

L’Ajuntament de Solsona treu a concurs una plaça d’enginyer amb dedicació completa

Entre les funcions d’aquest lloc de treball hi ha la tramitació de llicències d’activitats ambientals i la coordinació del personal adscrit a aquesta unitat

L’Ajuntament de Solsona ha convocat un concurs oposició en torn lliure per proveir una plaça d’enginyer/a amb dedicació completa. Per concórrer-hi cal disposar del títol de graduat en l’àmbit d’enginyeria o el títol d’enginyeria. Amb les persones que superin el procés de selecció es constituirà una borsa de treball.

Tramitar les llicències d’activitats ambientals; coordinar el personal adscrit a aquesta unitat organitzativa –en què s’inclouen l’enllumenat públic i el servei de l’aigua, entre d’altres; controlar determinades activitats dins l’àmbit de les activitats classificades i dirigir projectes d’instal·lacions; supervisar projectes realitzats per altres organismes públiques afectin el terme municipal; realitzar projectes de legalització d’instal·lacions; redactar i implantar el Document únic de Protecció Civil municipal (Duprocim) i els plans d’autoprotecció de les instal·lacions municipals són algunes de les funcions d’aquest lloc de treball.

El procediment de selecció de les persones aspirants serà el de concurs-oposició. En la fase d’oposició caldrà realitzar una prova pràctica que consistirà a resoldre casos pràctics per escrit, mentre que la fase de concurs servirà per valorar els mèrits d’aquells que hagin resultat aptes. En aquest apartat es valorarà el treball desenvolupat i la formació professional. Les persones que estiguin interessades en aquesta oferta poden descarregar-ne les bases a l’apartat d’ofertes d’ocupació d'aquest web (https://www.ajsolsona.cat/ajuntament/ofertes-d2019ocupacio).   

Banners