Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / L’Ajuntament solsoní convoca un procés de selecció per crear una borsa de treball d’arquitectes

L’Ajuntament solsoní convoca un procés de selecció per crear una borsa de treball d’arquitectes

L’objectiu no és cobrir una plaça, sinó disposar de candidats per a futures contractacions de caràcter temporal

L’Ajuntament de Solsona convoca un procés de selecció per a la creació d’una borsa de treball d’arquitectes. L’objectiu és disposar de candidats per a futures contractacions de caràcter temporal per cobrir baixes o atendre necessitats urgents dels Serveis Tècnics municipals.

Aquesta borsa tindrà una vigència de dos anys, amb una possible ampliació de dotze mesos més. Un cop es constitueixi, qualsevol nomenament de caràcter temporal d’arquitecte/a que l’Ajuntament necessiti formalitzar, es durà a terme amb el personal que l’integri, per ordre de puntuació obtinguda en el procés selectiu.

Entre les funcions encomanades a la plaça que algun dia es pugui cobrir amb el personal de la borsa hi ha la redacció de plecs de clàusules tècniques per a concursos de redacció de projectes i de contractació d’obra; la supervisió de temes de gestió urbanística, llicències i inspeccions; redacció de projectes d’obres municipals i d’informes de llicències d’obres majors; el control d’obres d’urbanització, entre d’altres.

Per acollir-se a aquesta convocatòria cal tenir el títol de grau universitari d’arquitectura o equivalent. Pel que fa als mèrits, es valorarà l’experiència professional i la formació. Les bases completes es poden descarregar de l’apartat d’ofertes d’ocupació (a la pestanya “L’Ajuntament) del web municipal (https://www.ajsolsona.cat/ajuntament/ofertes-d2019ocupacio). Actualment als Serveis Tècnics municipals hi treballen dos arquitectes.  

 

Banners