Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

L'Ajuntament
Sou a: Inici / L'Ajuntament / L'alcaldessa / Biografia

Biografia

Judit Gisbert i Ester (ERC) és alcaldessa de Solsona des del 18 de setembre de 2021, després de la renúncia de David Rodríguez i González, càrrec que va de revalidar a les urnes el 28 de maig de 2023.

alcaldessa2023_2 

Nascuda a Solsona el 1975, és casada i té una filla. Diplomada en Dietètica i Alimentació, ha desenvolupat la seva trajectòria professional en els sectors de farmàcia i alimentació.

Gisbert es va estrenar en el camp polític coincidint amb els comicis municipals del 2019. El 18 de setembre de 2021 va ser investida primera alcaldessa de Solsona, després de la renúncia al càrrec de David Rodríguez. Assumeix directament les regidores de Cultura, Igualtat i Salut i està adscrita als barris de Sant Ramon, la Plana i Torregassa. Revalida el càrrec al capdavant de la Corporació municipal de Solsona en les eleccions municipals del 28 de maig de 2023. Durant aquest mandat, és la responsable també de les regidories d'Hisenda i Administració.

Té una àmplia experiència en el món associatiu local, del qual es declara ferma defensora, i ha participat activament en entitats com la UBIC, el Jove Ballet Solsoní, l'Agrupació de Geganters de Solsona, l'Associació Juvenil Comparsa del Mocós i l'AMPA del Vinyet.  

Banners