Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

L'Ajuntament
Sou a: Inici / L'Ajuntament / L'alcalde / "Un cafè amb l'alcalde"

"Un cafè amb l'alcalde"

 Al voltant d’un cafè, els afers públics poden ser tractats més distesament i amb més interès. L’alcalde de Solsona, David Rodríguez, s’ha proposat compartir taula en un bar amb la ciutadania cada quinze dies per parlar de tot allò que preocupi els solsonins i que sigui competència de l’Ajuntament.

Cadascú que hi participi es pagarà la consumició, per tal d’evitar malentesos.
«L’objectiu d’aquests cafès és oferir a tothom la possibilitat de parlar amb l’alcalde sense els formalismes de la casa consistorial. Però això no pot costar ni un euro a les arques municipals» (D. Rodríguez)
Aquestes trobades estan pensades per tractar qualsevol tema que interessi els assistents. Amb tot, si hi ha determinats col·lectius que volen abordar un àmbit concret, poden demanar-ho amb antelació a través del correu electrònic alcaldia@ajsolsona.cat.

«Han de quedar al marge d’aquestes convocatòries aquelles qüestions molt puntuals que afecten a títol particular, per a les quals es pot concertar una reunió al despatx de l’alcalde». «En aquestes trobades col·lectives s’hi ha de parlar de temes d’actualitat local que puguin interessar a tots». 
 

Banners