Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

L'Ajuntament
Sou a: Inici / L'Ajuntament / L'alcaldessa / "Un cafè amb l'alcaldessa"

"Un cafè amb l'alcaldessa"

Al voltant d’un cafè, els afers públics poden ser tractats més distesament i amb més interès. L’alcaldessa,  Judit Gisbert, s’ha proposat compartir taula en un bar amb la ciutadania periòdicament per parlar de tot allò que preocupi els solsonins i que sigui competència de l’Ajuntament.

Cadascú que hi participi es pagarà la consumició, per tal d’evitar malentesos.
«L’objectiu d’aquests cafès és oferir a tothom la possibilitat de parlar amb l’alcalde sense els formalismes de la casa consistorial. Però això no pot costar ni un euro a les arques municipals».
Aquestes trobades estan pensades per tractar qualsevol tema que interessi els assistents. Amb tot, si hi ha determinats col·lectius que volen abordar un àmbit concret, poden demanar-ho amb antelació a través del correu electrònic alcaldia@ajsolsona.cat.
«Han de quedar al marge d’aquestes convocatòries aquelles qüestions molt puntuals que afecten a títol particular, per a les quals es pot concertar una reunió al despatx de l'alcaldia». «En aquestes trobades col·lectives s’hi ha de parlar de temes d’actualitat local que puguin interessar a tots». 

Banners