Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / Àrees / Educació

Pla Educatiu d'Entorn (PEE)

El PEE és una proposta educativa innovadora que vol donar una resposta integrada a les necessitats pedagògiques de la ciutadania per mitjà de la coordinació i dinamització de l'acció educativa en els àmbits de la vida dels infants i els joves (de 0 a 18 anys). La finalitat és construir una xarxa estable de suport a la comunitat educativa que permeti un treball formatiu dins i fora l'entorn escolar amb la col·laboració de diverses institucions, entitats, serveis i recursos municipals.

Consell Escolar Municipal (CEM)

El Consell Escolar Municipal és l'òrgan participatiu de la comunitat escolar i educativa de la ciutat. Format per representants de la comunitat escolar, aquest espai consultiu dona suport i acompanya les polítiques educatives de l'Ajuntament.

Projecte Educació 360

La idea principal d'aquest projecte rau en la configuració del municipi com a ecosistema educatiu a través de programes i laboratoris d'aprenentatge, accions formatives i de sensibilització, acompanyaments i empoderaments i un mapa de recursos educatius. És una iniciativa liderada per la regidoria d'Educació amb el suport tècnic de l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona.

Programa Escola-Empresa

Projecte educatiu dirigit a l'alumnat de quart curs de l'educació secundària obligatòria que combina estades de pràcticum en empreses de Solsona i classes presencials.

Banners