Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / Àrees / Educació / Programa Escola-Empresa

Programa Escola-Empresa

Projecte educatiu dirigit a l'alumnat de quart curs de l'educació secundària obligatòria que combina estades de pràcticum en empreses de Solsona i classes presencials.

QUÈ ÉS?

El Programa Escola-Empresa proposa l'adaptació curricular de les matèries del curs combinada amb una sèrie de pràctiques en empreses de Solsona a través d'un conveni entre l'Ajuntament solsoní i Escola-Empresa.

A QUI VA ADREÇAT? 

La iniciativa s'adreça a l'alumnat de quart d'ESO dels dos centres de secundària de la ciutat. L'estudiantat interessat fa vint hores setmanals de classe i deu de pràctiques amb flexibilitat d'horaris en funció de les necessitats de cada empresa. 

QUIN ÉS L'OBJECTIU?

L'objectiu rau en què els joves puguin desenvolupar tasques professionals in situ, així com encaminar un projecte professional de futur. D'aquesta manera, també es proporciona al sector empresarial un canal per cercar la figura de l'aprenent. 

QUI L'IMPULSA?

El projecte va ser impulsat a Solsona l'any 2008 per l'Ajuntament de Solsona, el Consell Comarcal del Solsonès, la Cambra de Comerç i els centres de secundària amb la doble finalitat de millorar l'interès dels joves per la formació acadèmica i aconseguir l'acreditació d'ESO. 

Banners