Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / Àrees / Habitatge / Convocatòries de subvencions antigues / Subvencions per fomentar el lloguer d'habitatges (de l'1 de febrer al 31 d'oct. de 2022)

Subvencions per fomentar el lloguer d'habitatges (de l'1 de febrer al 31 d'oct. de 2022)

El primer de febrer s'han obert noves línies de subvencions per fomentar el lloguer d'habitatges.

 

Les subvencions destinades específicament als joves per facilitar-ne l’emancipació cobriran un màxim del 50% del cost de la despesa acreditada, fins a 6.000 euros, per habitatge. El 50% restant ha d’anar a compte del llogater o es pot pactar que ho assumeixi la propietat i sigui retornat amb la quota de lloguer. El contracte d’arrendament ha de preveure que el pagament de les quotes mensuals s’ha de finançar amb la realització de les obres almenys durant els dos primers anys. Els joves beneficiaris han de tenir uns ingressos que individualment no superin dues vegades el salari mínim interprofessional. Es pot accedir a la tramitació electrònica d’aquests ajuts aquí: https://bit.ly/3KZAFBQ.

L’altra línia d’ajuts s’adreça directament als propietaris perquè puguin reformar habitatges desocupats i tornar-los al mercat de lloguer. Han de ser pisos de nova incorporació a la Borsa d’Habitatge i han de portar almenys un any sense estar arrendats. La tramitació electrònica es pot fer aquí: https://bit.ly/3HfmJS4

A l'enllaç següent es poden accedir a les bases de cada línia de subvencions. 

Contingut relacionat
Habitatge
arxivat sota: ,

Banners