Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / Àrees / Habitatge / Tramitació de les subvencions de la Generalitat per al pagament del lloguer d'habitatge per a persones de 65 anys o més (2024)

Tramitació de les subvencions de la Generalitat per al pagament del lloguer d'habitatge per a persones de 65 anys o més (2024)

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria per a la concessió de les subvencions, en règim de concurrència pública competitiva, per al pagament del lloguer o preu de cessió d'habitatge o habitació per a l'any 2024, per a les persones que tinguin 65 anys o més. El termini de sol·licitud dels ajuts, que es pot cursar presencialment a l'Oficina d'Habitatge de l'Ajuntament de Solsona, serà del 27 de febrer a les 9 h fins al 27 de març a les 15 h.

L'Oficina d'Habitatge de l'Ajuntament de Solsona ajuda a tramitar presencialment les subvencions de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per al pagament del lloguer adreçades a les persones grans.

Documentació i hora a l'OAC:
Si bé es pot tramitar telemàticament aquí, qui no disposi de les eines per fer-ho, pot adreçar-se a l'OAC de l'ajuntament (planta baixa), que facilita la documentació necessària i dona hora amb les tècniques de l'Oficina d'Habitatge.

Persones beneficiàries:
Aquestes subvencions s'adrecen a les persones físiques a partir de 65 anys (en la data de publicació de la convocatòria, el 26 de febrer) que siguin titulars d'un contracte de lloguer o de cessió de l'habitatge o habitació que constitueixi el domicili habitual i permanent.

El topall màxim d'ingressos és 3,01 vegades l'indicador de renda de suficiència de Catalunya (IRSC), de 24.301,57 euros. 

Import màxim del lloguer o preu de cessió mensual:
A Solsona (demarcació de Lleida), el preu màxim del lloguer de l'habitatge per accedir a la convocatòria és de 600 euros, i de 300 en el cas d'una habitació. 

Termini:
Es poden sol·licitar aquestes subvencions entre el 27 de febrer a les 9 h i el 27 de març a les 15 h.  

Més informació:
Tota la informació de la convocatòria es pot consultar aquí. Les respostes a preguntes freqüents es poden descarregar aquí.

 

Banners