Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / Àrees / Habitatge / Tramitació de les subvencions per al pagament del lloguer per a persones de 36 a 64 anys

Tramitació de les subvencions per al pagament del lloguer per a persones de 36 a 64 anys

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer per a les persones que tinguin entre 36 i 64 anys. El termini de sol·licitud dels ajuts, que es pot cursar presencialment a l'Oficina d'Habitatge de l'Ajuntament de Solsona, serà fins al 10 de maig a les 14 h.

L'Oficina d'Habitatge de l'Ajuntament de Solsona ajuda a tramitar presencialment les subvencions de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per al pagament del lloguer adreçades a les persones d'entre 36 i 64 anys.

Documentació i hora a l'OAC:
Si bé es pot tramitar telemàticament aquí, qui no disposi de les eines per fer-ho, pot adreçar-se a l'OAC de l'ajuntament (planta baixa), que facilita la documentació necessària i dona hora amb les tècniques de l'Oficina d'Habitatge.

Persones beneficiàries:
Aquestes subvencions s'adrecen a les persones físiques que tinguin de 36 a 64 anys (en la data de publicació de la convocatòria, el 26 de febrer) que siguin titulars d'un contracte de lloguer o de cessió de l'habitatge o habitació que constitueixi el domicili habitual i permanent.

El topall màxim d'ingressos és 3,01 vegades l'indicador de renda de suficiència de Catalunya (IRSC), de 24.301,57 euros. 

Import màxim del lloguer o preu de cessió mensual:
A Solsona (demarcació de Lleida), el preu màxim del lloguer de l'habitatge per accedir a la convocatòria és de 600 euros, i de 300 en el cas d'una habitació. 

Termini:
Es poden sol·licitar aquestes subvencions fins al 10 de maig a les 14 h.  

Més informació:
Tota la informació de la convocatòria es pot consultar aquí

 

Banners