Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / Àrees / Noves Tecnologies / App Solsona 24/7

App Solsona 24/7

Els recursos municipals més utilitzats centralitzats en una aplicació mòbil que, alhora, informa de les notícies de l’Ajuntament i l’agenda cultural, envia avisos a l’instant i fomenta la participació ciutadana amb la comunicació d’incidències i suggeriments. Aquesta és la idea de l'app gratuïta Solsona 24/7.

Per mitjà d’aquest enllaç la ciutadania ja pot descarregar-se gratuïtament l’aplicació mòbil Solsona 24/7, una plataforma disponible tant per a iOS com per a Android per estar al dia de tots els recursos municipals i comunicar-se més àgilment amb l’Ajuntament. 

Solsona 24/7

Amb un clic es pot accedir a la seu electrònica, les notícies, l’agenda cultural, la bústia per enviar missatges a l’Ajuntament, la informació de la recollida de residus, informacions obituàries, i a funcionalitats del web municipal com la reserva d’instal·lacions, entre d’altres, a més de poder escoltar Solsona FM en directe.

Una de les eines de participació que s’integren a l’aplicació és Solsona Soluciona, amb un format renovat que facilita la comunicació d’incidències a la via pública, el seu seguiment i la creació d’estadístiques classificades per categories.  

Avisos instantanis al mòbil

Una de les particularitats de la plataforma és que ofereix l’opció de rebre avisos o notificacions de l’Ajuntament a l’instant en cas que hi hagi interrupcions en el subministrament de l’aigua, talls de circulació en alguna via, canvis en la recollida de residus o altres contratemps. A més, es pot fer de manera segmentada per sectors del municipi.

Tant per a rebre avisos com per a interactuar amb l’Ajuntament caldrà registrar-se facilitant les dades de contacte i l’adreça.

Banners