Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / Àrees / Policia Local / Presentació i memòries anuals

Presentació i memòries anuals

policiagran.jpg
Oficina de la Policia local de Solsona

Benvingut/uda a la secció de la Policia Local del web de l’Ajuntament de Solsona. Informar és una de les funcions bàsiques del nostre cos i, per tant, a través d’aquest mitjà hem de donar un pas més de proximitat i oferir-vos la màxima informació possible dels serveis que estan al vostre abast i que gestionem des de la nostra oficina.

Actualment, la Policia Local de Solsona està constituïda per tretze agents i un caporal, distribuïts en torns que cobreixen les 24 hores del dia i set dies a la setmana per donar resposta a les demandes dels ciutadans. Els darrers anys, a més, la regidoria de Governació està treballant per ampliar progressivament la nostra plantilla i equipar-la amb els mitjans necessaris, adequant-la a les necessitats que el creixement de la ciutat –ja ens apropem als 10.000 habitants– requereix.

Des d'aquesta pàgina et convidem a consultar tota la informació que des d'aquí pots rebre i les memòries d’activitats anuals. Al mateix temps, restem a la teva disposició i oberts a qualsevol suggeriment, que ens pots fer arribar a través del nostre nou correu electrònic.

Contacte:
Policia Local
C/ de la Regata, 1
973 48 30 40
policia-local@ajsolsona.cat

 

arxivat sota:

Banners