Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / Àrees / Polítiques d'Igualtat / SIA Dones

SIA Dones

Des del darrer trimestre del 2005, l'Ajuntament de Solsona disposa d'un servei d'atenció integral destinat exclusivament a la població femenina del municipi. A la nova oficina, ubicada a l'espai dels Serveis Socials, actua des de diferents àmbits:

  • Àmbit social: informació i assessorament sobre els drets de les dones i orientació sobre els recursos de l'àrea de benestar social. A més, ofereix atenció social en casos de violència domèstica.
  • Àmbit jurídic: assessorament i orientació en assumptes jurídics d'interès per a les dones en situació de conflicte. Suport en els tràmits per a l'obtenció de justícia gratuïta.
  • Àmbit psicològic:suport i assessorament psicològic indivudualitzat a les dones amb conflictes familiars i problemes derivats d'aquestes situacions de crisi.
  • Àmbit laboral/empresarial: assessorament gratuït a través del Servei d'Assessorament Empresarial del Consell Comarcal per a aquelles dones emprenedores que vulguin crear la seva pròpia empresa. Igualment, informació sobre activitats formatives.

 

Horaris

Dimecres, de 9 a 14 h i de 16 a 19 h a l'Ajuntament de Solsona

Contacte:

Servei d'Informació i Atenció a les Dones
Ajuntament de Solsona
Tel. 973 48 00 50
Fax 973 48 23 61
atenciodona@solsones.ddl.net

Banners