Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / Àrees / Desenvolupament Local / Servei d'orientació PIMESTIC
A través d'aquest apartat les empreses poden conèixer com millorar en competitivitat aprofitant l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Novetats en el servei Pimestic

27/10/2009 - Una de les novetats que s'introdueixen en el servei Pimestic són les EinesTIC, un paquet informàtic basat en eines estàndard de programari lliure destinat a cobrir els requeriments informàtics bàsics del dia a dia dels professionals i de les micropimes catalanes. EinesTIC pot funcionar en pràcticament qualsevol ordinador i inclou eines per a la gestió de contactes, la facturació i la gestió de despeses, per elaborar documents i per gestionar el correu electrònic, entre d'altres. Per qualsevol dubte contacteu amb einestic@pimestic.cat. Es poden descarregar gratuïtament al web de Pimestic. Una altra novetat és l'Autodiagnosi Pimestic, realitzat online a través de la web de Pimestic. Adreçat als gerents i personal directiu de les pimes catalanes de qualsevol sector d’activitat, aquest instrument diagnostica l’estat de digitalització de l’empresa. Fruit de les respostes donades s’elaborarà un informe en què es posicionarà l’empresa dins els diferents nivells de maduresa en l’adopció de les TIC en diferents àmbits analitzats, fent èmfasi en els aspectes per millorar. L’informe resultat s’enviarà per correu electrònic a l’adreça de contacte de l’empresa.

Pla Pimestic

27/10/2009 Des d'aquí pots descarregar informació relativa al Pla Pimestic, un programa d'actuació de la Generalitat de Catalunya per promoure les tecnologies de la informació i la comunicació a les empreses catalanes i, així, millorar-ne la competitivitat.

Banners