Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / Àrees / Participació ciutadana / Òrgans municipals de participació
L'Ajuntament de Solsona disposa de consells municipals, d'abast territorial i d'abast sectorial, amb l'objectiu de consultar de forma regular la ciutadania en relació a les actuacions municipals.

Consell de la Gent Gran de Solsona

Des d'aquí es pot accedir a la presentació del Consell de la Gent Gran de Solsona i les disposicions sobre la definició, els objectius, les funcions i la forma d'organització d'aquest òrgan municipal. El reglament es va aprovar per unanimitat en el Ple municipal del 30 de setembre de 2004 i es va modificar a final del 2007. És un organisme actiu que es reuneix periòdicament. El correu electrònic del Consell és cggsolsona@gmail.com.

Consell d'Infants i Adolescents de Solsona (CIAS)

Des d'aquí, consulta el reglament de funcionament del CIAS, l'òrgan de participació dels nens/es i nois/es d'entre 7 i 16 anys de la ciutat. És un canal per a que els infants i adolescents de la nostra ciutat puguin parlar i donar la seva opinió, un espai formal que permeti escoltar-los, consultar-los i fer-los partícips de les decisions que es prenen i que els afecten com a ciutadans i que podran portar al plenari municipal a fi de contribuir a millorar la seva ciutat.

Consell Municipal de Comunicació (CMC)

El CMC és un òrgan consultiu constituït amb el propòsit de vetllar per la continuïtat, pluralitat i independència dels mitjans de comunicació municipals. Així mateix, pretén generar debat a l'entorn de l'espai comunicatiu local i canalitzar la participació ciutadana en l'àmbit de la comunicació. Des d'aquí pots consultar el Reglament regulador del mateix Consell, actualitzat el 2016.

Consell Escolar Municipal (CEM)

Des d'aquí podeu accedir al Reglament de Règim Intern del Consell Escolar Municipal, òrgan consultiu i participatiu en l'àmbit de l'ensenyament no universitari a Solsona.

Banners