Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / Àrees / Urbanisme / POUM

Pla d'Ordenació Urbanística Municipal

1/01/2009 - El Ple municipal del dia 6 d'octubre de 2005 va aprovar inicialment el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal, amb el llum verd definitiu d'Urbanisme el darrer trimestre del 2008. Des d'aquí es pot accedir a diferents documents que conformen el text del nou planejament, redactat pel despatx d'arquitectes Valeri Consultors Associats.

Procés d'al·legacions del POUM

06/10/2005 - S'obren dos mesos de termini d'exposició pública dels treballs del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal, a partir de la seva aprovació inicial, el dia 6 d'octubre, per tal que els ciutadans de Solsona hi aportin les al·legacions que creguin convenients. Els treballs es poden consultar a les oficines municipals i, properament, es penjaran en aquesta pàgina web. Des d'aquí es pot accedir al formulari que cal omplir per presentar suggeriments o al·legacions al document. S'habilitaran diferents bústies distribuïdes pel municipi per dipositar els formularis.

Segona suspensió de llicències d'obra

03/08/2005 - En sessió ordinària del 28 de juliol de 2005, el Ple municipal va acordar unànimement suspendre les tramitacions dels expedients que es relacionen en els àmbits que es detallen en els següents documents.

Sessió informativa sobre conceptes urbanístics

03/03/2005 - En el marc del procés de redacció del POUM, l'Ajuntament organitza una sessió informativa per entendre millor el pla. L'advocat urbanista Pere-Joan Torrent tractarà aspectes de la nova Llei d'urbanisme, la classificació del sòl, els models de ciutat i les tipologies d'habitatges. Des d'aquí podeu enllaçar amb les dades de l'acte.

1a sessió de debat

30/12/2004 - Anunci del fòrum de participació ciutadana sobre el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de Solsona, la primera sessió de debat, en què és convidada el conjunt de la població. Tindrà lloc el dia 12 de gener.

Comissió de seguiment

16/12/2004 - L'Ajuntament va establir, el 14 de desembre, les bases bases d’organització i funcionament de la comissió de seguiment que controlarà cadascuna de les fases del planejament urbanístic i que serà vigent fins a l’aprovació definitiva del POUM. Aquest ens, de caràcter consultiu i assessor, el componen 19 persones, entre les quals hi ha l’alcalde, els portaveus de tots els grups polítics, l’arquitecte municipal i representants dels arquitectes, aparelladors, promotors, el sector econòmic, empresarial i comercial, les entitats del municipi, el Vinyet, els sindicats i un historiador o arqueòleg. Des d'aquest enllaç pots accedir a les bases del seu funcionament.

Suspensió de tramitació de llicències d'obra

15/12/2004 - El Ple extraordinari de 14 de desembre de 2004 va acordar per unanimitat suspendre, a l’empara de l’article 70.1. de la Llei d’Urbanisme 2/2002 de 14 de març, la tramitació del planejament urbanístic derivat, els projectes de gestió urbanística i l’atorgament de llicències de parcel·lació de terrenys, d’edificació o enderrocament de construccions, en les àrees delimitades en el plànol adjunt i concretades explícitament en la relació d’àmbits següents enumerades del número 1 al 9.

Acte de presentació

09/12/2004 - Cartell de l'acte de presentació de l'inici dels treballs del POUM i del programa de participació ciutadana el dilluns dia 13 de desembre.

Informació general del POUM

09/12/2004 - Per conèixer els trets generals del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), des d'aquí pots accedir al fulletó de presentació del projecte.

Banners