Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / Àrees / Urbanisme, Obres i Serveis Municipals / Planejament i gestió urbanística / Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM)
1/01/2009 - El Ple municipal del dia 6 d'octubre de 2005 va aprovar inicialment el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal, amb el llum verd definitiu d'Urbanisme el darrer trimestre del 2008. Des d'aquí es pot accedir a diferents documents que conformen el text del nou planejament, redactat pel despatx d'arquitectes Valeri Consultors Associats.

Memòria informativa

1/01/2009 - L'aprovació definitiva del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de Solsona per part de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Lleida és del 12 de juny de 2008. El 17 de desembre del mateix any, la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Catalunya Central va donar el vistiplau a la seva publicació a l'efecte d'executivitat. Des d'aquí es pot accedir a diferents documents que conformen el text del nou planejament, redactat pel despatx d'arquitectes Valeri Consultors Associats. Per motius tècnics -a causa de les mides- determinats arxius, com ara els de documentació gràfica, no es troben penjats a la xarxa. Aquests documents, que es detallen en l'índex de continguts generals, es poden consultar a les oficines municipals.

Comissió de seguiment

16/12/2004 - L'Ajuntament va establir, el 14 de desembre, les bases bases d’organització i funcionament de la comissió de seguiment que controlarà cadascuna de les fases del planejament urbanístic i que serà vigent fins a l’aprovació definitiva del POUM. Aquest ens, de caràcter consultiu i assessor, el componen 19 persones, entre les quals hi ha l’alcalde, els portaveus de tots els grups polítics, l’arquitecte municipal i representants dels arquitectes, aparelladors, promotors, el sector econòmic, empresarial i comercial, les entitats del municipi, el Vinyet, els sindicats i un historiador o arqueòleg. Des d'aquest enllaç pots accedir a les bases del seu funcionament.

Banners