Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

L'Ajuntament
Sou a: Inici / L'Ajuntament / Grups municipals i regidors/dores / Alternativa per Solsona-CUP

Alternativa per Solsona-CUP

 

Òscar Garcia i Companys

Va néixer a Lleida el 1981 i viu a Solsona des del 2005. Enginyer tècnic forestal i enginyer de Forest de formació, ha treballat al sector forestal català des de principi dels 2000. Va ser tècnic de la Direcció General del Medi Natural i tècnic i cap de l'Àrea d'Ordenació Forestal del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC). Actualment és professor de l'Escola Agrària del Solsonès.

En el vessant polític, va formar part del comitè d'empresa del CTFC durant quatre anys i, en l'actualitat, milita a la Candidatura d'Unitat Popular del Solsonès. Des del 2013 és membre del grup de treball de medi natural i rural de la CUP, i en les eleccions municipals del 2015 va convertir-se en el candidat a l'alcaldia de Solsona per aquesta formació. És el portaveu del grup municipal.

Quant a l'àmbit associatiu, Òscar Garcia és soci del Centre Excursionista del Solsonès i del Club Bàsquet Solsona, a més d'haver estat vinculat a l'escoltisme durant més de deu anys.

Contacte:

garcia@ajsolsona.cat 

Declaració d'activitats i béns d'Òscar Garcia


Octavi Esteve i Armengol

Nascut a Lleida el 1982, té les arrels a Alentorn (la Noguera). Viu a Lladurs, on es va casar el 2013, i té una filla. Enginyer tècnic industrial de formació, es va dedicar a l'arqueologia durant set anys. Actualment és autònom agrícola i està engegant un projecte d'horta ecològica i un obrador de conserves naturals juntament amb la seva companya.

La seva relació amb la política va començar de ben jove, quan va entrar en contacte amb diversos moviments vinculats a l'Esquerra Independentista. També va formar part de la corresponsalia de ponent del setmanari La Directa. Les setmanes prèvies a les eleccions europees del 2014, va ser un dels impulsors a Solsona del Multireferèndum que es va celebrar a tot Catalunya.

El 2012 va integrar-se en el grup de suport de la Candidatura d'Unitat Popular del Solsonès i, un any després, se'n va fer militant i coordinador territorial. El 2015 va entrar com a regidor d'Alternativa per Solsona-CUP i és l'únic conseller comarcal de la formació.

Contacte:

esteve@ajsolsona.cat  

Declaració d'activitats i béns d'Octavi Esteve

Banners