Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

L'Ajuntament
Sou a: Inici / L'Ajuntament / Grups municipals i regidors/dores / Alternativa per Solsona-CUP

Alternativa per Solsona-CUP

 

Pilar Viladrich i Masana

Va néixer a Solsona l’11 de setembre de 1979 i és mare de l'Iu i la Clara. Llicenciada en dret de formació, durant 13 anys ha treballat en l’àmbit privat, exercint com advocada en un despatx multidisciplinari a Barcelona. Actualment, treballa com a tècnica a l’Administració local.

En el vessant polític, milita a l’Assemblea Local d’Alternativa per Solsona-CUP des de l’any 2015 i, arran dels resultats dels comicis municipals del 2019, en què n'encapçalava la candidatura, va convertir-se en la portaveu de la formació a l'Ajuntament de Solsona. 

En l’àmbit associatiu, ha estat vinculada a diverses entitats i associacions educatives, com l’AEiG Pare Claret de Solsona, al Moviment Escolta i Guia de Catalunya, formant part del Consell executiu com a membre de l’àmbit de País, i a entitats culturals com l’Orfeó Nova Solsona, on encara canta. També és sòcia d'entitats com el Centre Excursionista del Solsonès, l'Agrupació de Geganters de Solsona i l'Associació de Festes del Carnaval.

Contacte: 

A Twitter:
@pilarviladrich

Retribucions i indemnitzacions
Declaració d'activitats i béns de Pilar Viladrich


Òscar Garcia i Companys

Nascut a Lleida el 1981, és pare de l'Aran. Enginyer de Forest de formació i amb experiència en el sector forestal, exerceix de professor i cap d'estudis de l'Escola Agrària del Solsonès. Anteriorment, va treballar al Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC).

Va entrar a l'Ajuntament de Solsona el 2015, com a portaveu d'Alternativa per Solsona-CUP, i continua com a regidor en l'actual mandat. Paral·lelament, des del 2019 és portaveu de la mateixa formació al Consell Comarcal del Solsonès.  

En la dimensió associativa, Òscar Garcia és membre del Casal Popular la Fura, el Centre Excursionista del Solsonès i l'Associació de Circ "Tela Solsonina".

A Twitter:
@oscargarcom

Retribucions i indemnitzacions
Declaració d'activitats i béns d'Òscar Garcia

 

  • Consulta aquí les notes de premsa, articles d'opinió i mocions d'Aps-CUP.

Banners