Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

L'Ajuntament
Sou a: Inici / L'Ajuntament / Grups municipals i regidors/dores / Alternativa per Solsona-CUP (equip de govern)

Alternativa per Solsona-CUP (equip de govern)

 

Pilar Viladrich i Masana

Va néixer a Solsona l’11 de setembre de 1979 i és mare de l'Iu i la Clara. Llicenciada en Dret de formació, durant 13 anys ha exercit d'advocada en un despatx multidisciplinari. Actualment, treballa com a tècnica a l’Administració local.

És la segona tinenta d'alcaldessa i regidora d'Habitatge, Infància i Participació. Milita a l’assemblea local d’Alternativa per Solsona-CUP des de l’any 2015 i, arran dels resultats dels comicis municipals del 2019, en què n'encapçalava la candidatura, va convertir-se en la portaveu de la formació a l'Ajuntament de Solsona, un càrrec que va revalidar en les eleccions del 2023. 

En l’àmbit associatiu, ha estat vinculada a diverses entitats i associacions educatives, com l’AEiG Pare Claret de Solsona, al Moviment Escolta i Guia de Catalunya, formant part del Consell executiu com a membre de l’àmbit de País, i a entitats culturals com l’Orfeó Nova Solsona, on encara canta. També és sòcia d'entitats com el Centre Excursionista del Solsonès, l'Agrupació de Geganters de Solsona i l'Associació de Festes del Carnaval.

Segons tinença d'alcaldessa. Regidories:
Habitatge, Infància i Participació

Contacte: 
Tel. 973480050 (109)

A Twitter:
@pilarviladrich

Retribucions i indemnitzacions
Declaració de béns i activitats

 

Albert Colell i Riu

Nascut a Solsona el 1997, està graduat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Gestió del Patrimoni Cultural i Museologia per la Universitat de Barcelona. En l'àmbit laboral, és soci fundador de la cooperativa Dinamització Turística Voliacs, coneguda com a Solsona Experience, de la qual exerceix la gestió. A part, ha treballat en projectes d'arxivística a l'Arxiu Comarcal del Solsonès, de gestió cultural i de museologia. Ha fet diverses publicacions sobre història i patrimoni, entre les quals hi ha L'abans de Solsona i El Pi de Sant Just, 50 anys d'història.

En el vessant polític, milita a l'assemblea local d'Alternativa per Solsona-CUP. És regidor de l'Ajuntament de Solsona des dels comicis municipals del 2023 i és titular de les àrees de Cultura, Joventut i Comunicació.

En l'àmbit associatiu, ha estat vinculat en entitats com Joventut Solsonina, del qual va ser secretari, i de l'Associació del Pubillatge Solsoní, després de convertir-se en el primer hereu de Solsona, el 2017. També forma part del Centre d'Estudis Lacetans i l'Agrupació de Geganters de Solsona. És soci d'entitats com l'Associació de Festes del Carnaval i del Casal Popular la Fura. Produeix i copresenta un programa de Solsona FM. En l'àmbit esportiu juga amb el Club Futbol Solsona.

Regidories:
Comunicació, Cultura i Joventut
 
Contacte:
Tel. 973480050 (121)

A Twitter:
@colell_solsona

Retribucions i indemnitzacions
Declaració de béns i activitats

 

 

  • Consulta aquí les notes de premsa, articles d'opinió i mocions d'Aps-CUP.

Banners