Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

L'Ajuntament
Sou a: Inici / L'Ajuntament / Grups municipals i regidors/dores / Junts per Solsona

Junts per Solsona

 Treballem logo

 

Marc BarbensElis Colell i Sancliments

Nascuda a Solsona el 1968, va estudiar Turisme a l’Escola Terres de Lleida. Ha treballat en diferents sectors com a administrativa, recepcionista i responsable
d’atenció al client. 

Des del 2003, és professora de guitarra a l’EMM Musicant de Cardona. També va impartir classes a l’Escola Municipal de Música Joan Roure de Solsona. Va exercir de cap de premsa del Consell Comarcal del Solsonès i de l’Ajuntament de Solsona, on també havia treballat de tècnica de Cultura. Va gestionar el seu propi bar durant vuit anys.

Emprèn la seva dedicació política amb les eleccions municipals del 2023, arran de les quals entra a l'Ajuntament de Solsona com a regidora de Junts per Solsona. Durant el mateix mandat, és nomenada diputada provincial del partit judicial de Solsona.

Ha estat sempre vinculada amb el teixit associatiu de la ciutat, especialment amb Lacetània Teatre, on ha dirigit i actuat en diferents representacions d'Els Pastorets i altres obres. Ha col·laborat amb el Carnaval de Solsona com a speaker durant els últims 20 anys i ha estat membre de la Coral Riallera, de la qual va arribar a ser una de les responsables. Així mateix, és sòcia d’Òmnium Cultural i Plataforma per la Llengua.

Contacte:

Indemnitzacions i retribucions
Declaració de béns i activitats

 

Marc Barbens

Núria Bonet i Rafart

Nascuda a Solsona el 1984, està casada i té 3 fills. És llicenciada en Economia, Publicitat i Relacions Públiques, màster en Direcció de Màrqueting i Comunicació i màster de Formació del Professorat. 

La seva trajectòria professional passa per empreses com el RACC, l'Editorial Planeta, Taurus Group o Olyseum, on va desenvolupar tasques de control financer a les primeres i de comunicació, màrqueting i organització d’esdeveniments a les últimes. En l’àmbit de la docència, ha treballat a l’Escola Arrels de Solsona, fins a l'actualitat, a l’Institut Francesc Ribalta. També és professora col·laboradora de la BSM de la Universitat Pompeu Fabra.

Ha entrat a l'Ajuntament de Solsona com a portaveu de Junts per Solsona arran dels comicis municipals del 2023.

Fortament implicada en el teixit associatiu solsoní, ha format part de Lacetània Teatre, l’Orfeó Nova Solsona, la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona, la Capella de Música del Claustre, l'AEiG Pare Claret i el Club d’Esquí Solsona, entre d'altres. Va ser alumna de l’Escola Municipal de Música Joan
Roure
, l’AFA de la qual presideix.

Contacte: 

Indemnitzacions i retribucions
Declaració de béns i activitats

 

Marc Barbens

Jordi Santasusana i Soldevila

Va néixer a Cardona el 1973 i és pare de tres nens. Diplomat en Infermeria des del 1996, va iniciar la seva etapa  laboral al Centre Sanitari del Solsonès, on ha treballat  a la unitat sociosanitari, al servei d’emergències mèdiques i a atenció primària. Ha treballat també a l’Institut Català de la Salut, al 061/Salut Respon.

S’ha format en diferents àrees, com la geriatria, la salut comunitària, les emergències extrahospitalàries i la gestió sanitària. Actualment és infermer d’atenció primàriaa al Centre Sanitari del Solsonès FPC.

En el vessant polític, sempre ha estat proper en la defensa de la identitat nacional i lingüística catalana. És regidor de l'Ajuntament de Solsona per Junts per Solsona des de les eleccions municipals del 2023.

En l’àmbit associatiu, ha estat voluntari de Creu Roja, membre de l’AFA d’Arrels, vocal de l’Associació Amisol i membre del comitè d’empresa del Centre Sanitari del Solsonès FPC. També és soci del Centre Excursionista del Solsonès, la Penya Ciclista Mundo de Cardona i membre fundador i soci de la comparsa Onada i Flama.

Contacte: 

A Twitter:
@jsantasusana

Indemnitzacions i retribucions
Declaració de béns i activitats

Banners