Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

L'Ajuntament
Sou a: Inici / L'Ajuntament / Grups municipals i regidors/dores / ERC (equip de govern)

ERC (equip de govern)

logoerc.gif

 

Sara Alarcón.JPGJudit Gisbert i Ester, alcaldessa

Va néixer a Solsona el 1975, és casada i té una filla. Diplomada en Dietètica i Alimentació, ha desenvolupat la seva trajectòria professional en els sectors de farmàcia i alimentació.

Gisbert es va estrenar en el camp polític coincidint amb els comicis municipals del 2019. El 18 de setembre de 2021 va ser investida primera alcaldessa de Solsona, després de la renúncia al càrrec de David Rodríguez. Assumeix directament les regidores de Cultura, Igualtat i Salut. 

Té una àmplia experiència en el món associatiu local, del qual es declara ferma defensora, i ha participat activament en entitats com la UBIC, el Jove Ballet Solsoní, l'Agrupació de Geganters de Solsona, l'Associació Juvenil Comparsa del Mocós i l'AMPA del Vinyet.  

Regidories:
Cultura, Igualtat i Salut

Contacte:
Tel. 973480050 (ext. 107)

Retribucions i indemnitzacions
Declaració d'activitats i béns de Judit Gisbert

Consulta aquí l'agenda institucional de l'alcaldessa.


Xandri

Ramon Montaner i Viladrich 

Nascut a Solsona el 1974, està casat i és pare d'un fill. Emprenedor i empresari de professió, ha desenvolupat la seva carrera professional en l'empresa familiar. 

Políticament, es va sumar al projecte d'ERC a partir de les eleccions municipals del 2019. En el seu primer mandat, és regidor de Desenvolupament Local, Medi Ambient i Parcs i Jardins i el segon tinent d'alcalde. En el període de 2019 fins al juny de 2021, era segon tinent d'alcaldia passant a ser el primer tinent en l'actualitat. És el responsable de l'executiu adscrit als polígons industrials i els barris del Pont i la carretera de Sant Llorenç i la Creu de Sant Joan.

En l'àmbit associatiu, ha estat vinculat des de ben jove a entitats com el Club Bàsquet Solsona i l'Agrupament Escolta i Guia Pare Claret

Primer tinent d'alcaldia. Regidories:
Desenvolupament Local, Medi Ambient i Parcs i Jardins

Contacte:
Tel 973480050 (ext. 109)

A Twitter:
@ramontaner

Retribucions i indemnitzacions
Declaració d'activitats i béns de Ramon Montaner


Rosó BarreraRamon Xandri i Solé

Va néixer a Solsona el 1956 i és solter. Ha treballat durant 42 anys al sector bancari, 22 dels quals com a director d'una oficina de la ciutat. 

En la dimensió política, va incorporar-se a l'equip d'ERC a les eleccions municipals del 2015. Fins al 2019 va ser segon tinent d'alcaldia i regidor de diverses àrees i, durant un breu període de temps, va compaginar les responsabilitats municipals amb les de conseller comarcal de l'equip de govern. A partir dels comicis municipals de 2019 va esdevenir quart tinent d'alcaldia i des dels canvis al consistori del juny del 2021 és el segon tinent. També és el regidor d'Hisenda i Administració, Serveis Funeraris, Nucli Antic i Habitatge. 

Des de jove ha estat vinculat al món associatiu: durant 16 anys a l'Agrupament Escolta Pare Claret; al Centre Excursionista del Solsonès, del qual va ser president; a la Fundació Volem Feina, i a la Confraria de la Mare de Déu del Claustre, entre d'altres. Actualment és soci d'Òmnium Cultural, el Centre Excursionista, la Penya Barcelonista de Solsona i Comarca, l'Orfeó Nova Solsona i Càritas Arxiprestal.

Segon tinent d'alcaldia. Regidories:
Hisenda i Administració, Serveis Funeraris, Nucli Antic i Habitatge

Contacte:
Tel. 973480050 (ext. 109)

A Twitter:
@solexandri

Retribucions i indemnitzacions
Declaració d'activitats i béns de Ramon Xandri

 


 

Lluís-Xavier Gonzàlez.JPGLluís-Xavier Gonzàlez.JPG

Rosó Barrera i Call

Va néixer a Solsona el 1982 i té dos fills. És enginyera tècnica d'Obres Públiques i ha treballat en un despatx d'enginyeria des del setembre del 2006.

Ha estat vinculada a la política municipal des de les eleccions municipals del 2015 per ERC. Durant el període de juny de 2019 a juny de 2021, Barrera va exercir com la primera tinenta d'alcaldia i, actualment, és la tercera tinenta. Des del 2015, regidora d'Urbanisme i Obres Públiques i Serveis Municipals. També és la regidora adscrita a les urbanitzacions Mirasol, Cal Llarg, el Camp i el Tossal i Serrat d'en Mingo. 

En el vessant associatiu, Rosó Barrera ha estat jugadora del CB Solsona durant diverses temporades, i membre del Centre Excursionista del Solsonès i de l'Associació de Festes del Carnaval de Solsona.

Tercera tinenta d'alcaldia. Regidories:
Urbanisme i Obres Públiques i Serveis Municipals

Contacte:
Tel 973480050 (ext. 109)

A Twitter:
@Ru_Solsona

Retribucions i indemnitzacions
Declaració d'activitats i béns de Rosó Barrera


Isabel Roca i Guitart

Va néixer a Solsona el 1970 i és mare de dues filles. L'octubre de 2021 va tornar al  consistori, després d’un breu període de pausa, arran de la sortida de la Corporació de David Rodríguez. La seva primera etapa de regidora es va obrir el juny del 2011 i va allargar-se durant vuit anys, en el decurs dels quals va ser regidora de Governació i d’Educació. És la regidora adscrita als barris de Sant Ramon, la Cabana d'en Geli i la Creu Blanca. És, també, la quarta tinenta d'alcaldia.

És llicenciada en Dret i treballa a l’àrea de facturació d’una empresa local, feina que compagina amb la pagesia. En l’àmbit associatiu, s’ha vinculat a entitats esportives, l’Òrfeó Nova Solsona, Òmnium Cultural i Càritas Arxiprestal.      

Quarta tinenta d'alcaldia. Regidories:
Governació i Educació

Contacte:
Tel. 973480050 (ext. 109)

Retribucions i indemnitzacions
Declaració d'activitats i béns d'Isabel Roca


Isabel Roca.JPGSara Alarcón i Postils

Nascuda a Solsona el 1982 i és casada i té dos fills. És regidora per ERC a l'Ajuntament de Solsona des del 2007 i presidenta del Consell Comarcal del Solsonès des del 2015. Llicenciada en Història de l'Art, va començar a treballar primer en un inventari de béns mobles de l'Església per encàrrec de l'Institut Ametller d'Art Hispànic. Simultàniament, va dedicar-se a un inventari de patrimoni cultural del Solsonès promogut pel Centre d'Estudis Lacetans (CEL). Ha treballat al Museu Diocesà i Comarcal de Solsona.  

El 20 de juliol de 2015 va convertir-se en la primera dona i republicana a ocupar el càrrec de presidenta del Consell Comarcal, un lloc que va revalidar el juliol del 2019. Alarcón compatibilitza aquesta responsabilitat amb la de regidora del govern municipal. És la regidora adscrita al Vinyet i al barri del Camp del Molí.

La seva experiència en la política municipal es remunta al 2007, quan va assumir les regidories de Cultura i Joventut en l'equip liderat per Xavier Jounou. El 2011 es va mantenir al capdavant de Cultura, i va ser responsable de les àrees de Salut i el Vinyet. En el mandat encetat el 2015 va continuar al capdavant de Cultura. La seva activitat al Consell Comarcal del Solsonès va començar el 2011, inicialment com a consellera i membre de la Junta del Centre Sanitari en representació de Solsona. 

Quant a la seva relació amb les entitats, Sara Alarcón va formar part del Solsona Patí Club i, el 2006, va fundar el Club Patinatge Solsonès. També va treballar de monitora a l'Esplai de Llobera. Així mateix, és membre del CEL i ha format part de diversos grups musicals (Arpies, Tabola i Çons), a més d'haver cantat a l'Escolania del Claustre i haver codirigit temporalment la Coral Sant Jordi.

Contacte:
Tel. 973482003

A Twitter:
@arashmknop

Retribucions i indemnitzacions
Declaració d'activitats i béns de Sara Alarcón


Antoni Carralero

Joan Parcerisa i Albacete

Nascut a Solsona el 1996, és politòleg. Graduat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Pompeu Fabra i màster en Gestió Pública, ha estat conseller nacional del Jovent Republicà

La seva trajectòria política al consistori solsoní s'enceta amb les eleccions municipals del 2019 sota les sigles d'ERC. És el regidor d'Esports, Joventut, Comunicació i Noves Tecnologies i adscrit als barris de Cal Xuxa, la Torregassa i la Plana. Des de juliol de 2021, també es fa càrrec de la delegació d'Afers Socials. 

En l'àmbit associatiu local, Joan Parcerisa ha estat especialment actiu en els àmbits esportiu i cultural, en entitats com Joventut Solsonina, del qual va ser president durant dos anys, i el Club Futbol Solsona i el Futbol Base Solsona-Arrels, com a jugador i entrenador. 

Regidories:
Esports, Joventut, Transparència i Participació, Comunicació i Noves Tecnologies i Afers Socials.

Contacte:
Tel. 973480050 (ext. 109)

A Twitter:
@joanparcerisa

Retribucions i indemnitzacions
Declaració d'activitats i béns de Joan Parcerisa

 

  • Consulta aquí les notes de premsa, articles d'opinió i mocions d'ERC

Banners