Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

L'Ajuntament
Sou a: Inici / L'Ajuntament / Grups municipals i regidors/dores / ERC (equip de govern)

ERC (equip de govern)

logoerc.gif

 

Sara Alarcón.JPGJudit Gisbert i Ester, alcaldessa

Va néixer a Solsona el 1975, és casada i té una filla. Diplomada en Dietètica i Alimentació, ha desenvolupat la seva trajectòria professional en els sectors de farmàcia i alimentació.

Va entrar a l'Ajuntament el 2019 com a regidora de Cultura, Igualtat i Salut. És alcaldessa de Solsona des del 18 de setembre de 2021, després de la renúncia de David Rodríguez i González, càrrec que va de revalidar a les urnes el 28 de maig de 2023. Durant aquest mandat assumeix directament les àrees d'Hisenda i Administració.

Té una àmplia experiència en el món associatiu local, del qual es declara ferma defensora, i ha participat activament en entitats com la UBIC, el Jove Ballet Solsoní, l'Agrupació de Geganters de Solsona, l'Associació Juvenil Comparsa del Mocós i l'AMPA del Vinyet.  

Contacte:
Tel. 973480050 (ext. 107)

Consulta aquí l'agenda institucional de l'alcaldessa.
Retribucions i indemnitzacions
Declaració de béns i activitats

 

Sara Alarcón.JPGJoan Parcerisa i Albacete

Nascut a Solsona el 1996, és politòleg. Graduat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Pompeu Fabra i màster en Gestió Pública, ha estat conseller nacional del Jovent Republicà

La seva trajectòria política al consistori solsoní s'enceta amb les eleccions municipals del 2019 sota les sigles d'ERC. En el seu segon mandat a l'Ajuntament, és el primer tinent d'alcaldessa i manté les regidories d'Esports i Noves Tecnologies, que compagina amb la d'Urbanisme, Obres Públiques i Serveis Municipals.  

En l'àmbit associatiu local, Joan Parcerisa ha estat especialment actiu en els àmbits esportiu i cultural, en entitats com Joventut Solsonina, del qual va ser president durant dos anys, i el Club Futbol Solsona i el Futbol Base Solsona-Arrels, com a jugador i entrenador. 

Primera tinença d'alcaldessa. Regidories:
Urbanisme, Obres Públiques i Serveis Municipals, Esports i Noves Tecnologies

Contacte:
Tel. 973480050 (ext. 109)

A Twitter:
@joanparcerisa

Retribucions i indemnitzacions
Declaració de béns i activitats

 

Xandri

Ramon Montaner i Viladrich 

Nascut a Solsona el 1974, està casat i és pare d'un fill. Emprenedor i empresari de professió, ha desenvolupat la seva carrera professional en l'empresa familiar. 

Políticament, es va sumar al projecte d'ERC a partir de les eleccions municipals del 2019. En el seu segon mandat, continua al capdavant de les regidories de Desenvolupament Local, Medi Ambient i Parcs i Jardins i és el tercer tinent d'alcalde. 

En l'àmbit associatiu, ha estat vinculat des de ben jove a entitats com el Club Bàsquet Solsona i l'Agrupament Escolta i Guia Pare Claret

Tercer tinent d'alcaldessa. Regidories:
Desenvolupament Local, Medi Ambient i Parcs i Jardins

Contacte:
Tel 973480050 (ext. 109)

A Twitter:
@ramontaner

Retribucions i indemnitzacions
Declaració de béns i activitats

 

Rosó BarreraMaria Moumen Es Saddouki

Casada i mare d'un fill, Maria Moumen (Solsona, 1995) és treballadora social per la Universitat de Lleida (UdL) especialitzada en l'àmbit de la pedagogia sistèmica.

Actualment, dirigeix el servei de primera acollida i atenció integral a Solsona adreçat a joves migrats sols. En tant que "dona, jove i mare catalana amb arrels magrebines", se sent còmplice d'una nova mirada en el municipalisme, "íntegrament feminista interseccional, que inclogui perspectives, procedències, identitats de gènere i edats diverses".

S'ha incorporat a l'Ajuntament arran de les eleccions municipals del 2023. L'alcaldessa li ha delegat les àrees de Drets Socials, Feminismes i Transparència.

Quarta tinenta d'alcaldessa. Regidories:
Drets Socials, Feminismes i Transparència

Contacte:
Tel. 973480050 (ext. 109)

Retribucions i indemnitzacions
Declaració de béns i activitats

  

Lluís-Xavier Gonzàlez.JPGLluís-Xavier Gonzàlez.JPG

Esther Espluga i Serra

Esther Espluga (1969) va néixer a Solsona i és mare de dos fills. És titulada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), si bé actualment treballa com a tècnica de projectes en una entitat local.

Ha exercit en mitjans de proximitat com el diari Regió7 i les emissores Flaix FM i la municipal Solsona FM, de la qual va ser-ne la primera directora. Així mateix, la periodista solsonina ha pres part en col·lectius assemblearis com l'AFA de l'Escola Setelsis i l'AMPA de l'Institut Francesc Ribalta. És sòcia del Carnaval de Solsona i de Giga, un centre de persones amb disfuncions cognitives del Solsonès.

S'incorpora a l'equip de govern municipal arran de les eleccions del 2023 i assumeix les regidories d'Educació, Governació i Salut. Compagina el càrrec amb el de consellera comarcal de Joventut i Habitatge.

Regidories:
Educació, Governació i Salut

Contacte:
Tel 973480050 (ext. 109)

Retribucions i indemnitzacions
Declaració de béns i activitats

 

  • Consulta aquí les notes de premsa, articles d'opinió i mocions d'ERC

 

Banners