Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona

Pla de seguiment

27/07/2010 - A fi de disposar d'una eina vàlida per avaluar l'efectivitat de les actuacions planificades en el Pla d'Acció Ambiental i comprovar si es produeixen els canvis que han d'afavorir un desenvolupament més sostenible de la ciutat de Solsona, l'Ajuntament s'ha dotat d'un pla de seguiment, també inclòs dins l'Agenda 21. Consisteix en un sistema d'indicadors ambientals. Des d'aquí es pot descarregar.

Pla d'Acció Ambiental

23/07/2010 - L'Ajuntament i el Cedricat han presentat públicament el darrer document de l'Agenda 21, el Pla d'Acció Ambiental, que recull un centenar d'actuacions planificades per executar en el període de set anys. És fruit de la síntesi de dades tècniques, la diagnosi ambiental participativa i els resultats dels tallers de propostes. Consulta'n el resum i el document complet des d'aquí.

Informe dels tallers de propostes

05/07/2010 - Des d'aquí podeu descarregar-vos el document on s'exposen els resultats dels tallers de propostes realitzats els dies 22, 29 i 30 d'abril i 4 de maig de 2010 en el marc del procés participatiu de l'Agenda 21 de Solsona. Els seus objectius van ser treballar a fons propostes d'accions per als diferents àmbits temàtics tractats a la Diagnosi Ambiental Participativa i generar un debat constructiu entre els diversos agents, afavorint l'interncanvi de punts de vista i d'opinions en relació a les actuacions necessàries per tal de contribuir al desenvolupament sostenible de Solsona.

Síntesi de dades tècniques

11/06/2010 - Es tracta d'un document que recull dades tècniques ja existents a escala municipal sobre els principals paràmetres econòmics, socials i ambientals de Solsona. Els objectius d'aquest document són apropar a la població local la informació sobre les dades tècniques del municipi i donar un marc de referència per interpretar els resultats de la Diagnosi Ambiental Participativa.

Diagnosi Ambiental Participativa

23/04/2010 - El 14 d'abril es va presentar públicament la Diagnosi Ambiental Participativa, fruit de les aportacions recollides durant la primera fase del procés participatiu, en què va prendre part prop d'un centenar de ciutadans entre els mesos de gener i març. Es tracta d'un document que recull inquietuds i propostes de la població sobre els diferents paràmetres econòmics, socials i ambientals del municipi.

Carta d'Aalborg

La Carta d'Aalborg és una iniciativa de sostenibilitat en entorns urbans aprovada pels participants a la primera Conferència Europea sobre Ciutats i Ciutats Sostenibles Europees d'Aalborg (Dinamarca).

Banners