Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / Àrees / Medi Ambient i Parcs i Jardins / Informació ambiental

Mesures dels camps electromagnètics

Informes mensuals i/o trimestrals elaborats pel Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat per controlar els camps electromagnètics provinents d'antenes de telefonia mòbil. Les dades, preses per un equip instal·lat al carrer d'Ensija -al barri de la Cissa- i, des del setembre de 2010, un altre al carrer d'Àngel Guimerà, posen de manifest que els nivells de Solsona compleixen la normativa que vetlla per la qualitat ambiental.

Avaluació de la qualitat de l'aire

Medi Ambient avalua la qualitat de l'aire quan hi detecta una irregularitat per tal de vetllar per la qualitat ambiental i la salut pública. Des d'aquí es pot consultar l'informe d'avaluació de la qualitat de l'aire dut a terme l'any 2012 després que part del veïnat proper a l'antiga empresa Tradema en presentés algunes queixes. La unitat mòbil d'immissió es va ubicar a la plaça dels Ocells de Solsona. Es tracta d'un informe realitzat per la Direcció General de Qualitat Ambiental en el marc de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica de Catalunya (XVPCA).

Bones pràctiques ambientals

L'Ajuntament de Solsona disposa del manual de bones pràctiques ambientals, una guia emmarcada en Pla d'Acció Ambiental de l'Agenda 21 de la ciutat, que es desplega per contribuir a fer de Solsona un municipi més sostenible. Els objectius del manual són millorar el coneixement i la conscienciació ambiental del personal municipal; divulgar bones pràctiques d'estalvi i eficiència energètica; establir una comunicació fluida entre la plantilla per aconseguir una organització més eficient i sostenible; atendre els possibles suggeriments i propostes en matèria de sostenibilitat.

Banners