Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / Àrees / Medi Ambient i Parcs i Jardins / Punt d'Informació de l'Energia (PIE)
El PIE de Solsona és un servei de la regidoria de Medi Ambient que té la finalitat de promoure l'estalvi energètic i l'ús de les energies renovables i, alhora, fomentar un canvi d'hàbits energètics. Des d'aquí podeu accedir a diversos documents relacionats amb aquest àmbit. Per a més informació, adreceu-vos a valenti_st@ajsolsona.cat.

Estalvi d'energia a la llar

Des d'aquest punt podeu accedir a diversos documents i webs amb consells per estalviar energia a la llar. Què podem fer per consumir menys energia i mantenir el mateix confort? Aquí es proposen un seguit de recomanacions que es poden aplicar a cadascuna de les parts de la casa. La Generalitat de Catalunya disposa d'un lloc web que facilita als ciutadans comptar l'energia que gasten i permet saber en què es pot estalviar.

Energia solar tèrmica

11/05/2009 - Aquí es poden extreure documents relacionats amb l'energia solar tèrmica, que consisteix en l'aprofitament de l'energia del sol per produir calor, de la qual se'n poden derivar diferents usos. - L'ICAEN detalla les diverses aplicacions de l'energia solar tèrmica. - Si vol que li realitzin un diagnòstic solar domèstic per produir aigua calenta sanitària, de forma gratuïta, només cal que ompli un formulari que facilita l'ICAEN.

Pla Renove d'electrodomèstics, calderes i aparells d'aire condicionat 2009

01/09/2009 - Es manté obert entre l'1 de setembre i el 15 de novembre o fins a exhaurir-se el pressupost disponible L'Institut Català d'Energia ha fet pública la convocatòria d'ajuts del Pla de renovació d'electrodomèstics, calderes i aparells d'aire condicionat. La durada del Pla serà des de l'1 de setembre fins al 15 de novembre de 2009. És una línia d'ajuts destinada a promoure la introducció d'equips eficients en l'àmbit domèstic, ja que facilita el canvi dels electrodomèstics per un altre de classe A o superior, o bé les calderes actuals per les de condensació, o bé els aparells d'aire condicionat per uns altres amb una qualificació energètica de classe A. Des d'aquí podeu descarregar-vos l'anunci de la convocatòria aparegut al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el dia 28 d'agost i un altre document en què s'especifiquen les quanties dels ajuts i els requisits per acollir-se al Pla Renove. Podeu demanar més informació al Punt d'Informació de l'Energia (correu-e: informacio.energia@ajsolsona.cat / atenció presencial: dilluns, de 17 a 19 h, i divendres, de 12 a 14 h) o bé consultar el web www.plarenove2009.cat.

Banners